Dag 3, de Twin Towers
Blijf op de hoogte en volg Ingrid en Marjo
29 Augustus 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur
Vandaag is het een zeer warme dag. In de zon is het in combinatie met de hoge luchtvochtigheid niet lang vol te houden. We gaan dan ook maar terug naar het hotel en gaan later op de dag maar weer verder op speurtocht.
29 Augustus 2012 - 14:08
Annemiek:
Zo te lezen hebben jullie het goed naar je zin. Het valt allemaal niet mee op je oude dag om nog te wennen aan andere regels...... maar je komt er wel. Hartstikke leuk om een nationale feestdag mee te maken. Ik ben dan ook benieuwd om een berichtje hierover te lezen als je volgens het programma een tracking aan het maken bent inTaman Negara. Ja, het is inmiddels gelukt om het bestand wat je hebt gebstuurd. te openen.
Veel plezier vanuit een zonnig (ja, ook hier schijnt het zonnetje, gisteren lekker op het terras van het Barrierke gegeten) Helmond. -
29 Augustus 2012 - 19:05
Pa En Ma:
Nou tot heden ziet het er al leuk uit, ben benieuwd wat er nog verder komt
Groetjes Pa en ma -
30 Augustus 2012 - 09:04
Antoinette:
Hi Ingrid & Marjo, Zo te lezen zijn jullie al weer helemaal aan het 'buitenland' gewend. We hebben natuurlijk samen al een goed voorproefje gedaan in Brussel een paar weken geleden ;-) Ik zag bij Lucien een fraaie afbeelding van lekker bier dat jullie gedronken hebben. Leek niet erg HRC. Ben benieuwd naar jullie verdere speurtocht. Nog veel plezier.