Dag 1 van de echte reis
Door: Ingrid en Marjo
Blijf op de hoogte en volg Ingrid en Marjo
12 Maart 2025 | Costa Rica, San José
Na een goede nachtrust een lekker ontbijt in het hotel om vervolgens rond 10 uur richting de luchthaven te gaan met de pendelbus. Inchecken is een makkie. Omdat we een keer voor Comfort classe hebben gekozen hebben we dus ook Sky Priority. dit houdt dus in korte rij bij handbagage controle.
Lekker nu een tijdje ronddwalen op Schiphol Plaza en tussendoor wat drinken met een snack.
Om 13 uur begint het boarden en om 13:40 begint de vlucht richting San José, Costa Rica.
18:00 lokale tijd land het vliegtuig op de luchthaven van San José. Dan nog een half uur met de bus naar het hotel. Voor ons is het inmiddels al na 2 uur in de nacht. Toch nog maar even een drankje doen in een gezellige bar vlak bij het hotel om zo snel mogelijk in het ritme te komen.
Uiterlijk om 10 uur slapen. morgen vroeg op. we worden om 6:00 uur al opgehaald voor het vervoer naar Tortuguero National Park.