naar Tortuguero
Door: Ingrid en Marjo
Blijf op de hoogte en volg Ingrid en Marjo
13 Maart 2025 | Costa Rica, Tortuguero
Kwart voor 5 opstaan om een snel kopje koffie te kunnen nemen om daarna om 6 uur in de bus te stappen. We gaan nog een paar andere hotels langs om daarna te vertrekken richting Tortuguero National Park.
Halverwege de route gaan we het uitgestelde ontbijt nuttigen waarna we de rit vervolgen. In het gebied van het National Park stappen we over op boten voor nog een tocht van ruim anderhalf uur. tegen half 2 arriveren we in de Pachica Lodge. Daar krijgen we de uitleg over het vervolg van de dag en daarna lunchen. Lijkt verdacht veel op het ontbijt.
Na de lunch koffers naar de kamers en even rusten.
Kwart voor 3 weer verzamelen om naar Tortuguero zelf te gaan. Hier komen in de periode drie verschillende schilpadden hun eieren leggen. Helaas niet in deze periode. Nog even door de "Winkelstraat" wandelen om daarna terug te gaan naar de Lodge.
Vanavond nog gezamenlijk diner en een rustige avond.
Morgen gaan de echte activiteiten van start
14 Maart 2025 - 05:51
Simone :
Geniet ervan samen
14 Maart 2025 - 08:40
Annemiek :
Met een beetje geluk kun je in Tortuega park veel dieren zien, let op de kleine kroes, die verdekt ik allerlei struiken verstopt zitten. Vooral genieten en hopenlijk blijft het droog.
14 Maart 2025 - 16:28
Antoinette:
Een mooi begin van een spannende vakantie. Reizen jullie met een gezelschap? Veel plezier!
14 Maart 2025 - 17:06
Simone: